Jeg startede med yogaen for snart mange år siden. I begyndelsen med hjælp fra diverse videoer på nettet og fik så mulighed for at deltage på et af Ghitas hold. Den varme og det nærvær, jeg her mødte fra første dag, blev for mig essensen af min efterfølgende yogapraksis. Ghita er ikke bare en forbilledlig, dygtig og inspirerende underviser; hun har også en oprigtig interesse for hendes elever og møder alle med kærlighed, forståelse og omsorg. Ghita formår den svære kunst at balancere mellem det uhøjtidelige og ligefremme og samtidig skabe en stemning af ro og seriøsitet. Jeg har på min vej mødt mange yoga-lærere, men ingen har fået en plads i mit hjerte som Ghita og ingen har formået at få mig til at føle mig set og omfavnet, som hende. Jeg underviser nu selv i yoga og Ghita er altid mentalt ved min side. Kan jeg give mine elever bare en brøkdel af den gode energi som Ghita øser ud af i overflod, er jeg glad. Med stor taknemmelighed! Malou

Ghita er en meget fokuseret og dygtig yogalærer og healer. Hendes glade, afslappede, jordnære tilgang til livet, og hendes åbenlyse lidenskab gør alle hendes klasser virkelig sjovt og fornøjelige. Du føler dig meget komfortabel i hendes nærvær og under hendes sessioner. Ghitas kraftfulde forbindelse og klarhed får helingssessionerne til at føles både fantastisk afslappende og energigivende. Hendes empati og intuition hjælper hende med at vide og forstå, hvor du er, og hun er snart i stand til at inspirere dig og guide dig fremad. Jeg elsker det❤️

Helle

Yes, start du bare til yoga hos Ghita.
Du vil få dejlig undervisning i yogaen og i tilmed sjov og ballade. Ikke at forstå at yogaundervisningen ikke er seriøs, for det er den så absolut, men der er en afslappet, glad og munter stemning i forhold til andre steder, hvor det næsten bliver helt “religiøst”.
Der er plads til at vi selv kan få nogle skøre indfald som gerne skal afprøves og det er Ghita helt med på.
Ud over dette kan du komme med spørgsmål og få gode input.
Så er du frisk og glad, så er det bare med at komme igang.

Ghita er den lyseste og bedste yoga instruktør og er for mig en vedvarende kilde til spirituel fordybelse og inspiration.

Ghita har som yoga instruktør og healer helt særlige og enestående evner, og jeg kan på det varmeste anbefale hende. Hun holder rummet, så man føler sig tryg, mødt og set. Hendes indfølende og kærlige væsen indgyder ro og plads til fordybelse. Ghitas intuition er fantastisk og hun guider på forunderlig vis, hver enkelt på hendes yoga hold, fysisk såvel som spirituelt. Og så har Ghita en fantastisk humor, så man ud over smidig krop og sind også går hjem med et smil på læben. Hos Ghita er du i trygge og kyndige hænder, hvad end du søger yoga, healing eller spirituel guidence.

Niels-Christian

Jeg kan på det varmeste anbefale Ghitas undervisning. Med hendes nærværende tilgang, har hun gjort en kæmpe forskel i min inde yogarejse. Ghitas er meget smilende og imødekommende, så man føler sig hurtigt tryg i hendes nærvær. Man bliver guidet med en behagelig stemmeføring og bliver støttet, hvis man har brug for alternative stillinger. Der er plads til at udtrykke de følelser som presser sig på, Ghita er enormt kærlig, hun ser én og kan rumme ens følelser. Samtidig smitter hendes glæde og hun bruger humor til at skabe en behagelig stemning.

Gennem Ghitas undervisning, har jeg fundet mere ro i mig selv, fået en dybere vejrtrækning, har forløst en masse gemte følelser og udviklet mig i min yogapraksis, det er jeg dybt taknemmelig for.

Malene

Hun har en særlig, kærlig tilstedeværelse, der gør hver klasse unik, og hendes sjove, afslappede tilgang får alle til at føle sig velkomne og behagelige. Jeg kan varmt anbefale Ghita, uanset om du prøver yoga for første gang, eller har gjort det i årevis. Hun er opmærksom og kreativ, og du er garanteret en latter, mens du udvider din horisont og uddyber din praksis.

Sys